Ook de bewoners in Utopia keken naar de voetbalwedstrijd Ajax en Manchester United

Ook de bewoners in Utopia keken naar de voetbalwedstrijd Ajax en Manchester United

Afgelopen avond keken ook de bewoners in Utopia de voetbalwedstrijd Ajax en Manchester United. Het was een spannende finale en de bewoners genoten er zichtbaar van. De bewoners keken de wedstrijd via de computer. Het grootste gedeelte van de groep had zich dan ook in het kantoor verzameld om het te kunnen volgen. Voor diegene die zich afvroegen waarom er geen geluid bij de streams was had dat te maken met uitzend rechten. Ook het computerscherm kwam niet in beeld. Uiteindelijk heeft Manchester United de finale van de Europa League gewonnen en de bewoners hebben ervan genoten! Inmiddels is een nieuwe dag aangebroken wat zal er vandaag weer gebeuren in Utopia? We komen er snel op terug, hou de site dus in de gaten.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 27    Gemiddelde: 1.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
  1. maria at 17:45

    Leuk voor ze. Maar wel tevens een bevestiging dat de streams een paar minuten achter loopt. Dus niet helemaal live.De tweede goal was al gevallen maar de bewoners wisten dat toen niet.later kon je aan hun reactie zien dat het 2-0 was.En toen de wedstrijd afgelopen was..zaten ze nog te kijken.Ik hoorde dat ze in de laatste minuten zaten.Maar wij zagen al dat de wedstrijd afgelopen was. Dus ja wij lopen met de streams achter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *