Chipp en Jessie starten met een doorstart voor Le Luifel

Chipp en Jessie starten met een doorstart voor Le Luifel

Voor de tweede keer vandaag wordt er op de zoemer gedrukt. Dit keer is het Chipp, die samen met Jessie een idee wil presenteren.

De twee hebben speciaal voor dit moment shirtjes gemaakt met de tekst Luifel 4.0 De klant is koning! Jessie neemt het woord en vertelt aan de groep weten wat de bedoeling is. Hij wil net zoals vanouds weer klanten naar Le Luifel laten komen, in het weekend. Chipp zal hem hiermee helpen en met zijn tweeën zullen ze dus friet en snacks maken voor bezoekers. Daarnaast krijgen de bezoekers ook een drankje en een rondleiding. Tijdens de evenementen zal Le Luifel niet geopend zijn en zal Jacco gewoon de hamburgers blijven bakken. De bewoners lijken enthousiast over het idee, alleen is er lichte twijfel of Jessie ook wel echt de patat zal gaan bakken en niet alles aan Chipp overlaat. Maar als we Jessie moeten geloven gaat hij er helemaal voor. Zijn de bewoners dan toch tot inzicht gekomen dat Le Luifel beter aanslaat bij het publiek?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 46    Gemiddelde: 2.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 8 reacties op dit artikel
 1. anneke at 12:02

  Dat de Mol dit niet weet, moet niet kunnen dat hij met een meisje van 16 jaar gaat.
  Ik begrijp haar ouders niet, en nu moet ze helemaal niet meer er in mogen.
  In de buiten wereld kan dit misschien maar ze moeten daar het goede voorbeeld geven.

 2. Jojanneke at 23:42

  Dat ze een grote inkomsten bron weg deden heb ik nooit gesnapt… Ze willen geld, maar er niet te hard voor werken….
  Candy shop loopt voor geen meter veel te duur.. En dat ze op evenementen niet open gaan snap ik ook niet…

 3. Els at 23:22

  Is dat vriendinnetje niet wijzer, ze zet haar carrière wel op het spel, en Jessie moet twee jaar wachten om seks met haar te hebben want anders is hij strafbaar en een 16 E jarige mag niet drinken en uitgaan zal hij dat volhouden, of hij ondertussen vreemd en dat heeft hij eerder gedaan vertelde hij in het begin tegen Billy.

 4. Else at 22:01

  Jessie zal zichzelf wel tegoed vinden om frietjes te bakken en Chipp als zijn knechtje/werknemer zien. Zeker als dat 16-jarige meisje langs komt.
  We zullen afwachten.

 5. Petra at 20:13

  Ben ik nu werkelijk de enige die in de gaten heeft dat Jessie dit nieuw leven in aan het blazen is, omdat hij op deze manier zijn nieuwe 16 jarige vriendinnetje kan zien ieder weekend?? Omg

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *