Beau wel met Bas op date om hem te bedanken voor alle zorgen

Beau wel met Bas op date om hem te bedanken voor alle zorgen

Sinds Beau in Utopia woont is Bas veel bij haar te vinden. De twee lijken het nogal gezellig te hebben met elkaar. En toen Beau ook nog eens in een rolstoel belandde door een operatie was Bas daar om haar te verzorgen. Hier was Beau hartstikke blij mee en als bedankje wil ze hem vandaag op een date nemen. Op een briefje schrijft ze dat ze Bas graag wil bedanken voor alle goede zorgen en een verrassing voor hem heeft. Het briefje plakt ze op de caravan. Dan gaat ze verder met de voorbereidingen. De bedoeling is dat de twee een romantisch diner in de Vogelvillage hebben. Billy zal voor chefkok spelen en Fay en René zullen het entertainment verzorgen. Lief gebaar toch, of zou er meer achter zitten?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 37    Gemiddelde: 2/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *