Jacco vraagt de groep toestemming om Utopia voor één dag te verlaten

Jacco vraagt de groep toestemming om Utopia voor één dag te verlaten

Jacco drukt op de zoemer, hij wil de groep bij elkaar hebben omdat hij iets leuks te melden heeft. Zodra iedereen zit neemt hij het woord en vertelt dat er een leuke mail is binnengekomen. En leest vervolgens de mail voor. De organisatie van het Dutch Valley festival nodigt Jacco uit om op 19 augustus een gastoptreden te doen. Op het festival zullen verschillende grote namen uit de Nederlandse muziekwereld optreden op verschillende podia. Wat voor Jacco de ultieme kans is om zich te laten zien en horen natuurlijk. Maar hier heeft hij wel toestemming voor nodig van de groep. Dit omdat hij Utopia dan voor één dag zou moeten verlaten. De groep hoeft daar niet lang over na te denken en stemmen dan ook voor. Waar Jacco maar al te blij mee is.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 22    Gemiddelde: 2.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 6 reacties op dit artikel
 1. twinkel at 17:14

  Ik zou het niet zo brengen, maar dat hij vals zingt moet ik je gelijk in geven!
  Ik krijg het plaatsvervangende schaamrood op mijn gezicht als hij aan ’t zingen is. Wanneer je dit tegen Jacco zegt is de wereld te klein, dan wordt hij boos en zijn wij jaloers. Niet dat ik Jeroen een topper vind, maar zingen kan hij wel beter.

 2. Maik at 16:56

  Zijn we in Nederland nou helemaal gek geworden.
  Deze nep zanger zingt zo vals als een kanarie.
  Wat is het volgende de toppers.
  Mensen word nou eens wakker het is leuk op een feestje waar iedereen dronken is maar verder ook niet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *