Jacco wil geen eindverantwoordelijke meer zijn over de candyshop

Jacco wil geen eindverantwoordelijke meer zijn over de candyshop

Beau, Demi en Fay confronteren Jacco met de viezigheid in Candyshop. Want volgens het schoonmaak team is deze niet schoongemaakt. De manier waarop Jacco aangesproken wordt staat hem totaal niet aan en raakt al snel geïrriteerd.

Bij Jessie uit hij daarom zijn frustraties. Ik ga ook echt geen hamburgers meer bakken. Ben er helemaal klaar mee voegt hij eraan toe. Jessie begrijpt Jacco heel goed. Luister jij bent nou eenmaal de eindverantwoordelijke. Maar het gebeurt te vaak dat mensen gewoon dingen pakken en niet opruimen. Gooi gewoon een slot op die Candyshop voegt hij eraan toe. Zo kan de rest er geen zooi meer van maken als jij het netjes hebt achter gelaten. Dat ga ik ze nu zeggen antwoordt Jacco en snelt zich naar buiten om het schoonmaak team aan te spreken.

Zeg het eens roept Jacco als hij komt aanlopen bij de dames. Beau wil  Jacco direct gerust te stellen. Dit is geen aanval Jacco benadrukt ze. Jacco is al wat gekalmeerd dankzij de woorden van Jessie. En vertelt de drie dat hij wil stoppen als eindverantwoordelijke na het komende evenement. Een slot op de deur moet ervoor zorgen dat het netjes blijft als iemand het schoonmaakt. Als dat gebeurt zou schoonmaken voor en na een evenement genoeg moeten zijn volgens hem. De dames vinden op hun beurt dat iemand gewoon aan het eind van elke dag even moet kijken of er iets schoongemaakt kan worden. Onderhouden is volgens de dames makkelijker dan een grote schoonmaak. Ik kijk ook elke dag in de toiletten en moet weer remsporen vinden. Jacco heeft daar een simpele oplossing voor. Zet daar dan ook lekker een slot op.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 30    Gemiddelde: 1.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *