Beau, Demi en Fay inspecteren de Candyshop

Beau, Demi en Fay inspecteren de Candyshop

Demi, Fay en Beau hebben vandaag een “schoonmaak bui”. Alles in Utopia moet schoon en dat is een hele missie. Met zijn drieën lopen ze langs alle checklistjes en zo stuiten ze op het rooster voor de Candyshop. Die is niet gedaan. Zullen we dan maar even gaan controleren?

Jacco draait zich om achter de computer. Dat is gewoon schoon hoor zegt Jacco. Jij bent er toch geweest Beau? Sindsdien is er niemand meer geweest voegt hij eraan toe. Ja dat klopt antwoordt Beau. Maar we willen gewoon regelmatig blijven controleren. Laten we gaan kijken. Samen met Demi en Fay vertrekt ze richting de CandyShop. Het drietal heeft er niet veel vertrouwen in. Nou, laten we eens kijken of het echt schoon is dan horen we ze zeggen. De dames stappen naar binnen en kijken eens goed rond. Ook Chipp komt poolshoogte nemen. Denk jij dat hier is schoongemaakt Chipp wordt er vervolgens gevraagd. Maar de nieuweling weet het niet zo goed. Er is hier niet schoongemaakt antwoordt Fay voor hem. Beau schrijft het direct op in haar aantekeningslijst. De tweeling besluit om Jacco erbij te halen en hem aan te spreken omdat hij eindverantwoordelijke van de Candyshop is. Hou de site in de gaten want we komen zo met het vervolg.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 26    Gemiddelde: 1.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *