Demi en Fay horen bij de 500 mooiste vrouwen van Nederland

Demi en Fay horen bij de 500 mooiste vrouwen van Nederland

Tijd voor leuk nieuws! Demi en Fay zijn genomineerd voor de FHM wedstrijd. Hier staan de mooiste 500 vrouwen van Nederland op. Maar daarvoor moesten eerst stemmen geworven worden. De stemmen zijn inmiddels geteld en de uitslag is ook bekend. Als Billy achter de computer zit, ontdekt ze een mail voor haar mede bewoners. Snel roept ze Demi en Fay die gillend aan komen rennen. Fay begint met het voorlezen van de e-mail. Beiden dames hebben genoeg stemmen verzameld om in de top 500 te komen. Demi staat op plek 225 en Fay op 224. De tweeling kan hun geluk niet op en enthousiast knuffelen ze elkaar. Missie geslaagd dus!

 

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 28    Gemiddelde: 1.9/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. Zomaar een lezer at 10:48

    Klopt, ze vallen op omdat ze in Utopia zijn én een tweeling zijn.
    Zonder dit waren ze niets eens op de eerste stemmingslijst gekomen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *