Beau is geopereerd aan haar teen

Beau is geopereerd aan haar teen

Beau was gisteren heel de dag naar het ziekenhuis, afgelopen avond kwam ze weer terug. Ze is geopereerd aan haar teen en kwam dan ook met rolstoel het Utopia terrein weer op. De komende tijd zal ze moeten revalideren van de ingreep. Bas die haar wel leuk vindt wil haar maar al te graag verzorgen. Hij grijpt de teugels van de rolstoel en rolt Beau de loods binnen. Al snel verzamelen meerdere bewoners zich om haar heen om te vragen hoe het met haar gaat. Beau vertelt dat ze een beetje misselijk is, maar verder voelt ze zich helemaal prima. En hoewel ze beweert dat ze goed voor haarzelf kan zorgen, vertelt Billy dat iedereen haar zal proberen te helpen. Daarna gaat ze zich opfrissen, met Bas. De twee nemen een bad wat overigens even behelpen was.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 16    Gemiddelde: 3.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *