Jeroen is nog nooit gelukkig geweest

Jeroen is nog nooit gelukkig geweest

Gisteren ontplofte de bom bij Jeroen, hij werd zo kwaad dat hij een deel van het penthouse gesloopt heeft. De aanleiding? Hij werd aangesproken door Billy, Jessie en Boyd over zijn mentaliteit en om het feit dat hij te weinig verdient zou hebben. Afgelopen avond besloot Billy het gesprek met hem aan te gaan.

Ze wil namelijk haar excuses aanbieden. Ze laat ook nog aan Jeroen weten dat ze niet wilde dat het zou escaleren. Jeroen vindt op zijn beurt dat Jessie en Boyd wel vaker een reactie uit lokken. Het ene moment kan ik het goed vinden met hen en het andere moment is er plotseling haat en nijd legt hij verder uit. Billy adviseert vervolgens dat Jeroen de eer in het vervolg aan zichzelf te houden. Je bent hier voor jezelf. Laat lekker gaan voegt ze eraan toe. Jeroen zegt dat hij het gewoon lastig vindt. Het voelt als onrecht, er is geen respect gaat hij verder. Billy denkt dat de klik met Jessie en Boyd er gewoon niet is en daarom adviseert ze hem om deze personen naast zich neer te leggen. Er wonen nog meer mensen in Utopia die allemaal het beste met Jeroen voor hebben. Het kan hier echt te gek zijn benadrukt ze. Jeroen geeft dan toe dat hij dat nooit gehad heeft sinds hij in Utopia woont. Geen moment sluit hij het gesprek af.

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 22    Gemiddelde: 4.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 7 reacties op dit artikel
 1. Ronald at 10:30

  Billy is erg maar die Jeroen is een verwend ventje wat nooit tegenslag heeft gehad , ook heel triest hoe hij naar iedere vrouw toe gaat . #wanhopigmannetje

 2. Jans at 10:17

  nou nou Billy wat een ophef je hoort er niet thuis neem die andere boyd en jes ook mee samen naar een onbewoond eiland

 3. Druif at 09:41

  Laat ze dr eigen penthouse maar bouwen , ze gaan er tenslotte ook in wonen . Billy bemoei je met je eigen zaken. En Jeroen jij hebt gewoon therapie nodig om van je eigen problemen om te leren gaan. Dat is hard nodig en dan bedoel ik niet het afbreken van je bouwwerk er zit veel meer achter.

 4. annelies at 08:39

  billy lokt eerst wat uit en dan gaat zij gewoonlijk weer haar excuses aanbieden maar in die tijd zijn er wel weer brokken gemaakt en laat boyd en jessie zelf het penthouse bouwen of zij moeten rene en jeroen gewoon uitbetalen

 5. Petra at 08:33

  Goed gecommuniceerd Billy! Dat kan jij goed❤. Nu maar hopen dat René er weer zin en vertrouwen in gast krijgen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *