Demi en Fay hebben een interview gegeven voor de FHM500

Demi en Fay hebben een interview gegeven voor de FHM500

Van Jeroen die sloopt naar wat leuker nieuws. Zo hebben Demi en Fay een leuk mailtje ontvangen. Toen de tweeling eerder op de foto werd gezet voor de FHM500 verkiezing zijn ze namelijk ook geïnterviewd. En zojuist hebben de twee een mail gekregen dat dit artikel op de website van FHM staat. De twee zijn natuurlijk razend benieuwd en bekijken snel het eindresultaat. Achter de computer wordt hun glimlach steeds breder en trots vertellen ze de bewoners die voorbij komen dat hun interview online staat. Dit is zo mooi, ik ben zo blij met ons interview! roept Fay enthousiast uit van blijdschap. Wil je het interview ook lezen? Dat doe je hier

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 5 reacties op dit artikel
 1. Druif at 07:40

  Nou ja de meeste zijn knapper als Billy hoor. Maar om nou te zeggen dat deze meiden superknap zijn vind ik teveel eer . Ze zijn jong en niet lelijk maar daar is wat mij betreft ook alles mee gezegt.

 2. anneke at 22:41

  Wat zullen die meiden een verbeelding krijgen, hadden ze al maar het wordt nu meer.
  En zo mooi zijn die meiden niet.

 3. Milano at 16:31

  Het resultaat mag er wezen, heb genoten van de geposte foto’s. Interview was te netjes, had meer diepgang verwacht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *