Jeroen sloopt het penthouse van Boyd en Jessie

Jeroen sloopt het penthouse van Boyd en Jessie

Jeroen is kwaad omdat hij aangesproken werd over zijn werkmentaliteit. Kwaad ging hij het penthouse in waar hij nog bozer en bozer werd. Ik ben in staat om zo al die platen van de muren te trekken zegt hij boos tegen René. Niet veel begint hij alle platen los te schroeven en van de muren te trekken. Wraak! René die hem niet meer kan stoppen zegt ondertussen aan de rest waar Jeroen mee bezig is. Niet veel later komt Wim Vroege de aannemer, het terrein op wandelen. Al snel wordt hij ingelicht over de actie van Jeroen en hij haast zich naar het penthouse om Jeroen te stoppen. Maar het is al te laat en de schade blijkt behoorlijk groot. Wim vertelt aan Jessie dat er een aantal dingen kapot zijn en dit valt bij Jessie niet in goede aarde. Hij zegt tegen Billy dat hij wil dat Jeroen’s zakgeld per direct wordt stopgezet en dat hij de schade dus zelf terugbetaalt. Billy is vooral boos om het feit dat dit überhaupt is gebeurd. Dit kan toch niet! Het is toch niet normaal dat je zo reageert?! René die in de tussentijd weer naar het penthouse is gelopen, begint met het opruimen van de chaos. Hij mompelt in zichzelf dat de bom is gebarsten, en dat hij Jeroen echt niet heeft kunnen tegenhouden. De woede moest er even uit. Rustig begint hij de kapotte platen uit het raam van het penthouse bij het afval te gooien. Voor nu lijkt de storm te zijn gaan liggen, maar dit verhaal krijgt ongetwijfeld nog een vervolg.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 29    Gemiddelde: 3.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 18 reacties op dit artikel
 1. Elly at 21:22

  Wat een pestkoppen….dat drietal..ernstige vorm van pesten en express het bloed onder iemands nagel halen…

 2. Jans at 18:59

  TOP JEROEN, ze doen zelf niets en dan zeggen Jeroen geen zakgeld krijg??????????????????? wie is jessie!!!!!!JEROEN HAD DE HELE ZOOI MOETEN SLOPEN

 3. yasmine at 18:08

  Geef deze gast eens ongelijk. Ze lopen alleen te zeuren, zelf doen ze niks. Nou ja ze zeggen dat jeroen niks doet dan is er vrij weinig aan de hand, als hij afbreekt wat hij zogenaamd niet doet. Jeroen zou dit sowieso niet moeten doen voor hun. Ik zou hetzelfde hebben gedaan. Niemand heeft wat te zeggen daar behalve jessie en boyd en niet te vergeten het schoothondje billy..

 4. Milano at 16:28

  Jeroen bouwt al vanaf dag 1 niet voor zich zelf, en das raar gedrag. Hij heeft last van bewijzingsdrang. Houd in; dingen doen voor andere om aardig gevonden te worden. Zo zoekt hij aansluiting bij de groep, een groep waar hij niet toe behoord.

  Als hij wordt tegengewerkt of het resultaat wordt afgekeurd is hij radeloos en machteloos, vind het naar om zo iemand te zien ploeteren.

  Zijn reactie is dan ook goed te begrijpen.

 5. Anna at 15:05

  Jessie doet zelf geen moer .ja onder de lakens met Billy die denk ook dat ze de baas is .wat een nare gasten zitten in Utopia .

 6. Druif at 15:02

  Yes , top gedaan Jeroen . Je bent een heethoofd maar dit vind ik een topaktie van je . Nog even doorgaan tot op de grond!

 7. annelies at 14:46

  de schade die gemaakt is hebben die drie (billy, jessie en boyd ) aan hun zelf te danken dus het zakgeld van hun moet weer in de pot

 8. Marie at 14:25

  Zielig dat ze Jeroen zo kwaad maken , laat Jessie is wat doen .
  Inplaats van steeds zijn neus op te halen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *