De bewoners hebben nog altijd geen nieuwe structuur gekozen

De bewoners hebben nog altijd geen nieuwe structuur gekozen

Deze week beginnen de bewoners met een centraal. Een chaotisch centraal en in dit bericht lees je alle belangrijkste besproken punten terug.

Cemal en René willen net als elk centraal het gesprek openen. Maar Billy neemt als eerst het woord. Ze wil graag vingers zien,  als iemand wil spreken moeten ze netjes hun hand opsteken. Wie gaat hier overzicht in houden? Ik doe het niet voegt ze eraan toe. De rest spreekt vervolgens af om elkaar netjes te laten uitpraten.

Cemal en René gaan dan verder met het gesprek en vertellen dat de financiën goed gaan deze maand. In een week is het de bewoners gelukt om gelijk te lopen met de gehele vorige maand. Ze hopen dus om minimaal het dubbele te verdienen als ze in deze vorm doorgaan. Jessie denkt op zijn beurt dat het nog een flinke klus zal worden maar geeft aan dat het haalbaar is.

Dan is het tijd om een nieuwe structuur te kiezen. Niemand lijkt erom te springen dus worden de evenementen maar doorgenomen. Laten we het hebben over de evaluatie van Dance With Me zegt Billy weer de leiding neemt over het centraal. Kevin bedankt de groep voor een succesvol evenement en vertelt dat hij al dagen aan het nagenieten is. Toch is er een puntje van kritiek. De twins en Romy krijgen direct een grijns op het gezicht als Cemal begint over het drankgebruik. Het kan gewoon niet tijdens een evenement zegt hij. Ook Jessie wil zich hier bij aansluiten. Als dit niet vanzelfsprekend is moeten we duidelijke afspraken maken. Want dit kan gewoon niet benadrukt hij. Beau stelt direct voor om van elk centraal een notule te maken zodat gemaakte afspraken op papier staan voor iedereen. De groep is het hier mee eens en besluit dat de drank regel voor evenementen direct opgeschreven mag worden. De Utopia markt gaat overgenomen worden door Beau en Kevin is druk bezig haar in te werken. De aanmeldingen voor de Lip Sync Battle stromen ook binnen maar mensen kunnen zich nog steeds opgeven voor de audities.

De bewoners zijn druk bezig met de heropening van Le Luifel. En ze zijn van plan om de verfbeurt voor vrijdag af te krijgen zodat ze van het weekend terug open kunnen. Jessie vindt het centraal een goed moment om aan te geven dat hij nadenkt over een kat. Hij voelt zich eenzaam en zou graag een huiskat in het Penthouse willen. De meningen in de groep zijn verdeeld en ze willen eerst weten of het wel mogelijk is met bijvoorbeeld de kippen. Billy vindt het belachelijk dat dit in een centraal besproken moet worden. Ik wilde twee maanden geleden al een kat en toen mocht het ook niet. Ik ga het hier niet over hebben roept ze. En staat op en loopt vervolgens weg. Dit ziet de groep dan ook direct als het einde van het centraal.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 64    Gemiddelde: 1.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel
 1. anneke at 22:48

  Jessie neem een goudvis of een grote aquarium , je hebt toch geld zat en kan zelf wel de voer en vissen betalen .
  En niks uit de B.V.

 2. anneke at 22:46

  Waarom zal Jessie het wel mogen en Billy niet.
  Helemaal geen huisdieren ,ze kunnen niet voor hun eigen zorgen laat staan nog een beest erbij.

 3. maria at 11:25

  heb haar nog nooit over een kat gehoort dus ja het niet gunnen bij haar steek de kop weer op om dat het haar ex is die het graag wil.billy tijd om naar huis te gaan

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *