Chipp en Fay hebben eindelijk hun vervolg date

Chipp en Fay hebben eindelijk hun vervolg date

De date van Chipp en Fay, het duurde even voordat deze er was. Demi sprak hem er al op aan en uiteindelijk besloot Chipp er werk van te maken. Gisteren was Chipp dan ook bezig met het regelen van een date samen met Fay. Hij kreeg hulp van Jessie en Billy. Het eerste plan was om te kamperen maar dat plan werd al snel van de baan geveegd. Uiteindelijk zou het een sushi date worden op het dakterras van het penthouse. Fay heeft zich flink opgetut voor de vervolg date. Als ze klaar is neemt Chipp haar mee naar het penthouse. Op het dakterras treft Fay rozenblaadjes en een flesje bubbels. Dit is perfect reageert ze en vol goede moed begint het stel aan hun date en kletsen ze er vrolijk op los. Na een tijdje komt Demi naar boven met de door Chipp geregelde sushi. Dit maakt de date voor Fay helemaal compleet. Wat lief roept ze uit als ze haar zus met de sushi ziet aankomen. De date ging daarna nog even door, zullen de twee binnenkort een stelletje zijn?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 56    Gemiddelde: 1.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *