Jessie adviseert Chipp niet verliefd te worden in Utopia

Jessie adviseert Chipp niet verliefd te worden in Utopia

Chipp is al de hele dag bezig met zijn date voor Fay. Hoewel het erop lijkt dat hij graag zijn best doet voor haar, twijfelen sommige bewoners toch over hoe serieus Chipp erin staat. Buiten geeft Jessie wat advies aan hem. Hij heeft al wat te verduren gehad op het gebied van de liefde. Als je niet denkt dat het serieus wordt moet je er echt niet aan beginnen benadrukt hij tegenover Chipp. Jessie gaat verder met zijn verhaal en legt uit dat het onmogelijk is om een nonchalante relatie te hebben in Utopia. Je wordt continue met elkaar geconfronteerd en relaties lopen nooit goed af. Zodra je verliefd wordt, teken je je Utopia doodvonnis voegt hij er nog aan toe. Hoewel Jessie laat weten dat hij niet de twee niet uit elkaar wil drijven, blijft hij er wel op hameren dat het geen slimme keus is om iets te beginnen binnen de poorten van Utopia.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 52    Gemiddelde: 1.1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *