Chipp wil met Fay gaan kamperen als date

Chipp wil met Fay gaan kamperen als date

Het is al weer meer dan een week geleden dat Fay en Chipp hun eerste date hadden. Aangezien hij voor Fay had gekozen in plaats van voor Demi, is het de bedoeling dat ze op een tweede date gaan en dit keer moet Chipp het allemaal regelen. Maar de tijd begint te dringen en Fay wordt ongeduldig. Al een aantal keren heeft de ze laten vallen dat ze nu toch echt tijd vindt voor de date en maandag zijn laatste kans is. Als Chipp vandaag snel een belletje pleegt om de date voor te bereiden wordt er niet opgenomen aan de andere kant van de lijn. Chipp begint nu echt in paniek te raken want nu moet hij snel een nieuw idee voor een date verzinnen. Billy en Jessie zien de paniek in zijn ogen en laten lachend weten dat ze mee zullen denken. Jessie onderneemt gelijk actie en gaat op zoek naar last-minute opties voor een date. Al snel vindt hij de perfecte date voor de twee. Onmiddellijk loopt hij naar Chipp toe om zijn idee te vertellen. Het lijkt hem leuk als Chipp en Fay gaan kamperen op het Utopia terrein. Dit lijkt ook Chipp wel een goed plan en de nieuweling stort zich op zijn nieuwe project het bouwen van een tent.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 71    Gemiddelde: 1.1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Else at 13:44

    Goed van Jessie dat hij creatief heeft mee gedacht en geholpen heeft! Leuk idee ook. Hoeft niks te kosten. Nu afwachten of Fay het ook leuk vindt?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *