Romy vindt dat ze kinderachtig behandeld wordt

Romy vindt dat ze kinderachtig behandeld wordt

Het drankgebruik in Utopia is al een lange tijd een groot discussiepunt in de mini samenleving. De regel is om geen alcohol te drinken tijdens evenementen. Gisteren heeft Romy toch gedronken, ook al waren het maar twee slokjes volgens haarzelf. Daarnaast moest ze optreden gisteren en ze was hier erg zenuwachtig voor. Maar als ze het in de ochtend met Jessie bespreekt, zegt hij eerlijk dat Romy ook niet wijn zou gaan drinken als ze zenuwachtig was voor een sollicitatie. Romy begrijpt wat Jessie bedoelt, maar vindt dat ze als een klein kind wordt behandeld. En merkt op dat ze zelf haar grenzen kan bepalen. Daarbij voegt ze eraan toe dat ze zo weinig had gedronken, dat je er niets van kon merken. De twee concluderen dat er duidelijkere afspraken gemaakt moeten worden over het drankgebruik. Hoewel Jessie het stom vindt van Romy is hij nog bozer op Demi en Fay. Volgens Jessie  heeft de tweeling om de paar dagen discussies over alcohol. Dat is toch te zot voor woorden zegt hij geïrriteerd.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 75    Gemiddelde: 1.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel
  1. Ria at 08:13

    Nog nooit tegenover iemand gestaan zeker die gedronken heeft. Al zijn het maar twee glaasjes het stinkt en dat is echt niet fijn.Niet alleen aan je eigen denken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *