Jessie en Beau missen stimulatie in Utopia

Jessie en Beau missen stimulatie in Utopia

Beau en Jessie zijn al vroeg wakker en de twee praten over nieuwe producten. Op de een of andere manier stimuleer ik mijn creatieve brein nu niet echt laat Jessie haar weten. Ik mis soms de prikkels van buiten en ben hetzelfde riedeltje in Utopia af en toe ook wel zat. Beau begrijpt precies wat Jessie bedoelt, ook zij laat weten dat haar hersenen niet hard aan het werk zijn de laatste tijd. En vraagt zich hardop af hoe je in Utopia aan extra inspiratie kan komen. Jessie denkt dat het handig is om te focussen op de doelgroep en hier proberen op in te spelen. Beau blijft het op haar beurt lastig vinden en is hier druk mee bezig. Ook Demi en Fay hebben eerder deze week bij Jessie aangeklopt voor advies. Maar hoewel hij genoeg ideeën heeft, doen Fay en Demi er niets mee. Daarom is Jessie er wel een beetje klaar mee en hij besluit voortaan zijn ideeën niet meer met de twee zusjes te delen. Als zij de producten niet op de markt willen brengen, doet hij het zelf wel.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 48    Gemiddelde: 1.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
  1. Jans at 10:21

    begrijp niet ze in Utopia zitten het is de gewone wereld daar dan luxer dan menige Nederlanders hebben, om zich te schamen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *