Jessie ziet op tegen de nominaties

Jessie ziet op tegen de nominaties

De nominaties komen er weer aan. Ondanks het feit dat get nog even duurt zijn sommige bewoners al mee bezig. Zo ook Jessie en Jacco.

Als Jessie buiten met Jacco zit te kletsen zijn de nominaties dan ook het onderwerp van het gesprek. Jessie spreekt zijn angst uit over het krijgen van stemmen. Ik zeg gewoon wat ik vind en als ik dat dan wederom met stemmen moet bekopen dan is dat maar zo voegt hij eraan toe. Jacco knikt terwijl Jessie hem verder vertelt dat hij tegen de nominaties opziet. Ik wil er gewoon niet uitgestemd worden legt hij verder uit. Jeroen maakt volgens hem ook veel kans op veel stemmen. Dat komt omdat hij alleen maar op de bank zit als we Jessie mogen geloven. Maar ik ben bang dat het anders zal lopen en ik zelf, zoals wel vaker een groot deel van de stemmen zal krijgen. Denk jij dat Jessie gelijk krijgt?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 64    Gemiddelde: 4.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 5 reacties op dit artikel
 1. Ria at 08:19

  Wat wordt er toch neerbuigend gepraat over mensen die met hun handen werken.Makkelijk alsl ze voor je kunnen werken dab hoef je het zelf niet te doen.Jeroen mag van mij zijn muts afdoen ik vindt het niet staan.Ik heb het gevoel dat hij niet wordt begrepen en hoeft voor mij niet naar huis er zijn wel andere Jessi Billy graag.

 2. anneke at 22:51

  Hoop het wel ,is hij zijn geld kwijt .
  Een ding hij kan niet al zijn T’shirts mee nemen.
  Als hij zijn bed en weet niet wat hij nog meer heeft mee gaat nemen zal wel raar zijn.
  En het geld wat hij nog heeft , is dan allang op zijn eigen rekening gestort zoals ook van Boyd.
  Jessie is s’nachts nog wel eens achter de computer

 3. yasmine at 20:59

  Hij zal een gedeelte krijgen en op de bank komen, maar denk dat Jeroen de meeste krijgt. Denk zelf ook dat Jeroen naar huis wilt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *