Chipp heeft nog altijd geen vervolg date met Fay geregeld

Chipp heeft nog altijd geen vervolg date met Fay geregeld

Demi komt net van een gesprek met haar Demi af over de tweede date met Chipp als ze hem binnen treft. Jou heb ik even nodig. Kun je meekomen zegt Demi. Chipp voelt direct aan dat het geen gezellig gesprek gaat worden loopt met tegenzin achter haar aan. Als ze aankomen op een rustig plekje komt Demi direct met de deur in huis vallen. Waar blijft je tweede date nou man voegt ze eraan toe. Chipp lacht bij de vraag. En weet heel goed dat de twee hierop wachten. Ja, moet ik nog even regelen vervolgd hij lacherig. Het is natuurlijk ook Dance With Me 2 en jullie wilde met dit weertje gaan bakken voegt hij eraan toe. Demi onderbreekt hem en benadrukt dat het geen tijd voor smoesjes is. Nee je hebt gelijk antwoordt Chipp. Ik moet het snel regelen. Demi vraagt zich vervolgens af of hij wel al wat geregeld heeft. Chipp kan enkel antwoorden met half. En verteld haar dat hij nog even moeten kijken wat hij wilt doen. Demi vindt dit maar vreemd. Mijn zus verdient het allerbeste en ik heb het idee dat jij een verkeerde instelling hebt. Volgens mij denk jij: Ach, komt wel gaat ze verder. Vervolgens geeft ze Chipp tot zondag of maandag. Hierna is zijn kans verkeken op een date met haar Fay. Chipp beloofd dat hij zich hard gaat maken voor de date en ermee aan de slag gaat.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 34    Gemiddelde: 1.9/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *