Demi, Fay, Billy en Romy roddelen over Bas en Beau

Demi, Fay, Billy en Romy roddelen over Bas en Beau

Tijd voor wat nieuws in Utopia. Want ondanks het mooie weer is er van alles gebeurd. Zo hebben een aantal dames bij de jacuzzi zitten roddelen.

Demi en Fay zitten samen met Billy en Romy in de jacuzzi. Al snel is het tijd om wat roddels te bespreken. Romy wijst Demi aan, jij kan het goed vertellen voegt ze eraan toe. De dames beginnen met zijn vieren te lachen. Weet je hoe het zit? Dit is een heel mooi verhaal begint Demi. En vertelt dat zij en Fay een paar avonden geleden Bas en Beau tegenkwamen bij de computers. Toen we kwamen aanlopen gingen Bas en Beau naar buiten. Ik vroeg direct wat ze gingen doen. En zegt dat Beau haar vertelde dat ze bij Bas zou gaan logeren. Bas ging dus naar het toilet en Fay moest ook even weg. Dus toen stond ik alleen met haar vervolgd ze haar verhaal. Beau vertelde mik dat het niet de eerste keer is dat ze samen met Bas zou gaan slapen. Toen zei ik Nou, leuk voor je waarna de vier dames in lachen uitbarsten. Demi gaat verder en verteld dat Bas terugkwam om tegen Beau te vertellen dat hij toch liever alleen zou slapen om een betere nachtrust te krijgen. En dat Beau vervolgens teleurgesteld alleen ging slapen. De dames grinniken weer met zijn allen. Ook Billy viel het op dat Beau en Bas niet altijd evenveel interesse in elkaar hebben. Hoe zou dat komen vraagt ze zich af. Romy vertelt op haar beurt dat Bas de volgende ochtend aan haar vertelde dat hij ondanks het alleen slapen alsnog k*t geslapen had. De dames vermoeden dat Bas wellicht twijfelt over zijn gevoelens voor Beau. En dat zou Demi in ieder geval niet erg vinden.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 45    Gemiddelde: 2.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 5 reacties op dit artikel
 1. Willem at 09:07

  Billy wil wel graag ”uitdelen”,maar zelf kunnen incasseren…ho maar.
  Zij is net een moeder die haar 3 dochters het verkeerde voorbeeld geeft door te gaan roddelen.

 2. Ruud at 06:01

  Billy wordt hier gewoon erg geil van ,,,,,,en die drie andere kinderen ja wat moet je nu daar over zeggen het zijn kinderen.

 3. Else at 19:36

  Ja hoor, echte roddelaars. En Billy doet er op haar leeftijd net zo erg -en graag! aan mee!
  Ze wil maar wát graag bij dit jongere groepje horen.
  Maar wat als je geestelijk ook niet ouder bént dan zij.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *