Jeroen flirt met Beau

Jeroen flirt met Beau

Wat gebeurd(e) er in Utopia op deze warme dag? We hebben een samenvatting voor je gemaakt zodat je weer helemaal op de hoogte bent.

Jeroen en Beau gaan ondanks het warme weer en werken aan hun conditie. De twee hebben alle apparaten uit de gym gehaald en buiten neergezet en werken zich in het zweet. Terwijl ze bezig zijn flirt Jeroen een beetje met Beau. Zet je nou die fiets andersom? Jammer, ik had gehoopt naar je kont te kunnen kijken grapt hij. Een groot deel van de groep besluit rustiger aan te doen en genieten van de zon. De meeste zijn dan ook aan het zonnebaden. Chipp en Jessie liggen allebei al in een stoeltje. Jessie op het dakterras van het penthouse, Chipp een verdieping lager. Het penthouse werd hem toch een beetje te warm. Ik blijf lekker hier, veel te heet daar roept hij naar Jessie. Ondertussen zijn Demi, Fay en Romy bezig met het zwembad. Ze vissen blaadjes en viezigheid uit het water om niet veel later een verfrissende duik te kunnen nemen. Cemal en René zijn wel aan het werk. Ze praten over de financiën. De twee zijn samen verantwoordelijk voor de staatskas en boekhouding en vinden dat er ook op een prachtige dag als vandaag aandacht moet zijn voor hun taken.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 47    Gemiddelde: 2.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *