Ivan is op zoek naar een barbier

Ivan is op zoek naar een barbier

Weer wat nieuws van buiten de mini samenleving Utopia. Dit omdat het daar nogal rustig is. Waar zijn de oud bewoners zoal mee bezig? Je leest het hier!

Er wordt volop genoten van het mooie weer. Zo laat Gabriëlle een leuk kiekje van zichzelf zien en is Ruud met Rowena naar Bender geweest. Naar eigen zeggen kwam Bender gelijk aan rennen doen hij Ruud zag. Ivan is zijn eigen barbershop gestart en is nog op zoek naar een barbier. Ben jij een man of vrouw die interesse heeft? Dan kun je via onderstaande status contact opnemen. Ramona heeft haar eerste kledingparty gehad. Boyd is weer terug in Nederland en ondanks het mooie weer hard aan het werk. En Naomi had een happy day. Ook in de buitenwereld doen de oud bewoners dus rustig aan. Je bent weer op de hoogte en komen snel weer terug met meer nieuws!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 49    Gemiddelde: 1.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *