De ondernemersvergadering van 27 mei

De ondernemersvergadering van 27 mei

Een nieuwe dag is aangebroken en de ondernemersgroep heeft alweer een vergadering erop zitten. In dit bericht lees je de belangrijkste besproken punten van 27 mei terug.

Billy opent de vergadering en herinnert iedereen er aan dat het belangrijk is dat ze zich aan het schoonmaakrooster houden. Gisteren was er namelijk iets niet gedaan en dat vindt ze vervelend. Chipp antwoordt dat hij de keuken niet had gedaan maar dat hij dat deze ochtend gelijk heeft ingehaald. Daarna vertellen de ondernemers wederom waarmee ze bezig zijn. Jessie vertelt dat zijn T-shirts erg goed lopen en Beau is bezig geweest met een evaluatie van de Open Loods van vorige week. Billy wil columns gaan schrijven over Utopia en laat daar volgende week iemand voor langskomen die haar kan helpen. Dan is René aan het woord, hij zegt dat het goed gaat met de online verkoop van hun producten. De ondernemers hebben ruim 10.000 euro winst gemaakt en de minimalisten ruim 1000 euro. Hij geeft een compliment aan iedereen. Het lijkt nu de goede kant op te gaan met Utopia bv. De vergadering wordt beëindigd met een mededeling van Kevin. Vanavond staat Dance with me 2 op het programma. Hij heeft er heel veel zin in en bespreekt de taakverdeling van deze avond met de groep. Snel gaan de ondernemers vervolgens uit elkaar, om de loods klaar te maken voor dit leuke  evenement.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 30    Gemiddelde: 1.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
 1. Else at 16:11

  Ja hoor, Billy laat weer iemand langs komen! Een seksuoloog, en nu iemand om te helpen een column te schrijven. Dat kost ook weer geld!
  Ze zouden elkaar moeten helpen ipv. mensen van buitenaf inhuren.
  Ze moeten toch zelfvoorzienend zijn!

 2. Else at 16:08

  Ja hoor, Billy laat weer iemand langs komen! Een seksuoloog, en nu iemand om te helpen een column te schrijven. Dat kost ook weer geld!
  Ze zouden elkaar moeten helpen ipv. mensen van buitenaf inhuren.
  Behalve als de ”regie” het betaalt omdat het het kijken leuker zou moeten maken.
  Ze moeten toch zelfvoorzienend zijn!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *