Jessie en Shelley ontdekken nieuwe bewoners in de vijver

Jessie en Shelley ontdekken nieuwe bewoners in de vijver

Jessie en Shelley doen een ontdekking! Als ze aan de waterkant zitten komen ze erachter dat er in de vijver kreeften leven. Eerst denkt Jessie nog een krab te zien, maar hij komt er al snel achter dat hij zich vergist heeft. Shelley, die naast Jessie zit, vindt de ontdekking niet zo fijn en duikt weg voor het dier. Nou weet ik zeker dat ik helemaal nooit meer het water in ga hier, zegt Jessie nog. Wat voor andere dieren bevinden zich denk je in de vijver?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 3.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *