Ook Nicole denkt na over beloningssysteem

Ook Nicole denkt na over beloningssysteem

Niet alleen Mark dacht gisteren na over een nieuw beloningssysteem, nee Nicole deed dit gisteren avond laat in de keuken ook nog even. Ze vertelt Tineke en Joey wat haar plan inhoudt.

Volgens Nicole heeft ze een briljant idee en legt uit wat ze in gedachten heeft. Waarom voorzien we niet gewoon in mensen hun behoeftes in plaats van dat we mensen geld geven? Kleedgeld iedere maand, op de markt krijgt iedereen vijftig euro. Doordeweeks hebben we gewoon normale hoeveelheden beleg, normaal avondeten en dan in het weekend bestellen we iets extra’s: een nootje, een chipje, een borreltje… Zo heb je iets om naar uit te kijken. Een keer in de week bestellen we bij de drogist het een en ander en de kapper komt één keer per maand. Nicole is van mening dat je daarmee heel veel rust mee creëert en dat is een goede manier om alle problemen op te lossen. Joey en Tineke horen het plan van Nicole aan en vinden het eignelijk wel wat. Nu moet het uiteraard nog voorgelegd worden aan de rest van de groep. Welk idee vindt jij beter? Dat van Mark of van Nicole?

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 3.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. adriana46 at 20:19

    Dat idee van Mark, dat is slechts een idee, verder niet eens een uitwerking! Dat is in mijn ogen een zinloos idee. Nu is er onenigheid over de hoogte en de vorm van de winstuitkeringen. Wordt Mark zijn idee toegepast dan is er weer onenigheid over wat moet er op de top vijf van wensen komen. Eer dit Utopia jaar voorbij is zijn ze er hoogstwaarschijnlijk nog niet uit! 🙁

    Nicole’s idee is goed, een beetje zoals in het leger is. Dat brengt Nicole goed de leefgemeenschap Utopia in. Alles is er voldoende snoep, snacks, eten, verzorgingsartikelen (inclusief Colinda’s crème 🙂 zelfs een borrel en de kapper. Dan die vijftig Euro tijdens een markt, (dan ook is er geen kans dat ze hun geld zinloos besteden, zoals nu zo vaak het geval is).

    Prima idee Nicole een vrouw met ballen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *