Mark broed op een nieuw beloningssysteem

Mark broed op een nieuw beloningssysteem

Na het knallende centraal zijn de gemoederen hoog op gelopen. Er werd veel over gesproken zo ook Mark met Ivan, Colinda en Nicole. Mark geeft tegenover het gezelschap toe bezig te zijn met een mogelijk nieuw beloningssysteem.

Ik heb wel zitten denken begint Mark zijn verhaal, want ik word doodziek van het geld bonussysteem etc. En dan wordt er 6 keer gezegd laat de boekhouder het maar doen… Dus ik ben gewoon op mijn eigen houtje iets gaan… Tenminste ik wil een soort van interviews gaan houden om een top 5 te maken. Wat vinden mensen belangrijk? Willen we hier allemaal mooie kleding hebben? Willen we beter eten? Dat soort dingen, zijn we voor gelijkheid of ongelijkheid? En ga zo maar door, zakgeld, producten, bonus etc. Dan ga ik er eens naar zitten kijken. En daar een soort plannetje omheen te maken. Gewoon als experiment zal ik maar zeggen. En dat wil ik vervolgens aan de groep gaan presenteren. Doen zou ik zeggen antwoord Colinda. Iedereen is nu met plannetjes bezig aldus Mark. En ik heb me er nu niet mee bemoeid, misschien wordt het van mij wel aangenomen omdat ik een beetje weet hoe de financiële situatie in elkaar steekt. En dat anderen dan het experiment wel aan durven te gaan toch? Ja antwoord Colinda, niet geschoten is altijd mis toch?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 16    Gemiddelde: 3.1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
 1. adriana46 at 20:12

  Dit slaat ook nergens op beste Mark! Een top vijf van wensen. Nu is er onenigheid over het zakgeld. Dan is er dus, daar kun je zeker van zijn, weer onenigheid over wat er op die lijst van vijf wensen komt. Een eenheid binnen Utopia zal deze groep dus nooit en te nimmer bereiken. In 2014 werd dat ook niet bereikt, maar dat had meer de mogelijkheden er samen iets van te maken. Nu is het daar een stemming van: “ieders voor zich” (helaas).

  Wat mij dan ook nog uiterst verontrust is dat Mark zich uitlaat in de bewoording: “omdat ik een beetje weet hoe de financiële situatie in elkaar steekt”. Ja dan schrik ik mij wezenloos. Als je uitrekent welke grote bedragen er en binnenkomen en ook weer uitgegeven worden onder de “supervisie” van een “boekhouder”, die zijn “kwaliteiten” omschrijft als: “omdat ik een beetje weet hoe de financiële situatie in elkaar steekt”.

  Tja dat is dus echt alarmerend. Ik had al vanaf dag 1 geen vertrouwen in zijn “kwaliteiten”, na deze uitspraak is mijn vertrouwen in hem nog eens met de helft gedaald. 🙁 Voor JdM/Talpa een geluk dat het een B.V. is dan kan men de tekorten die Utopia veroorzaakt nooit bij de genoemden verhalen. Daarom ook zullen ze ze aan laten kl*ten. Ach ja: goed voor de kijkcijfers 🙂

 2. adriana46 at 18:57

  De uitspraak van Mark……..

  omdat ik een beetje weet hoe de financiële situatie in elkaar steekt

  ……………….. is uiterst alarmerend.

  Ja ik twijfel inderdaad dagelijks aan de kennis van Mark. En door deze “gruwelijke” uitspraak wordt dat nog eens extra bevestigd.

  Er wordt in Utopia en veel geld verdiend en ook veel geld uitgegeven. Maar dat zou verantwoord moeten gebeuren! En daar vind ik Mark zeker NIET de geschikte persoon voor! 🙁

  Zeker na de uitspraak:
  “omdat ik een beetje weet hoe de financiële situatie in elkaar steekt”. !!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *