Interview waarom Chris ontsnapte uit Utopia

Interview waarom Chris ontsnapte uit Utopia

Waarom ontsnapte Chris uit Utopia? In een interview van de Telegraaf wordt dat al snel duidelijk. Hij vertelt wat er één dag voor zijn vertrek allemaal gebeurd is. En waarom hij uiteindelijk heeft doen besluiten het realityprogramma te verlaten.

Sinds de jaarwisseling vertrokken onder andere Nicoline en Charlotte en toen is de sfeer behoorlijk omgeslagen aldus Chris, die sindsdien haast voortdurend onderwerp, maar volgens eigen zeggen vooral líjdend voorwerp van conflicten werd. Ik begreep heel vaak niet waarom de anderen boos op me waren. Utopia is een realityprogramma, maar niet de werkelijkheid. Daarmee kreeg ik steeds meer moeite. Ik kon moeilijk scheiden wat er nou écht speelde of waar ik werd bedonderd, ik kon het niet meer opbrengen.

Een brief van zijn vader, die vorig jaar na ernstige complicaties na een operatie waarbij een van zijn hartkleppen werd vervangen, liet Chris inzien dat hij elders harder nodig was dan in Utopia. Ik heb alles gedaan wat ik kon; de moestuin was klaar voor de lente. Toen bleek dat mijn vader, die nauwelijks een toekomst had, er tóch weer bovenop klom en me nodig had op de markt waar hij tuinplanten verkoopt, besloot ik te gaan. Meteen!

Terwijl de volgers van de livestreams zich afvroegen waar Chris was gebleven, zat hij buiten het zicht van de camera’s voor het afgesloten hek. Ik ben maar op de kist gaan zitten wachten. Hij werd opgevangen door de productie. Die zijn altijd goed voor me geweest, maar ze wezen me op de spelregels die ik niet kon breken. Ik moest eerst een etmaal bedenktijd aanvragen. Dat heb ik toen maar gedaan. Het viel me niet zwaar te moeten wachten. Ik had mijn besluit toch al genomen.

Bron: Telegraaf.nl

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 28    Gemiddelde: 3.9/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
 1. adriana46 at 20:29

  Wijs besluit van Chris Utopia te verlaten. Hij werkte enorm hard. was constant bezig. Helaas was er voor hem geen waardering. Vaak zaten ze hem te treiteren. Ik denk maar aan Gio die het verrekte een fatsoenlijk hek bij de koeien te plaatsen, zodat de koeien diverse malen Chris zijn liefdevol aangelegde tuin vertrapten. Ook bezoekers liepen vaak over zijn domeintje heen.

  Inderdaad Chris er viel geen eer aan te behalen. En dan ook heel vals was dat ze jou vaak dusdanig treiterden dan jij na niet te kunnen relativeren, een heftige reactie vertoonde, waartoe mede Utopianen je ook uitdaagden. Jou viel het verwijt, maar ik vergeet nooit hoe ze je ook aanspoorden toen die steen door de voorruit te gooien.

  Arme Chris ik had dagelijks medelijden met je. Je was niet tegen die oneerlijkheid opgewassen. Jouw persoon zou hier te gronde zijn gericht. Je hebt een véél te lief/zacht karakter.

  Fijn dat Chris nu zijn vader kan helpen op de markt. Ik zal hem zeker ook bezoeken! Dat kon ik Chris nog persoonlijk zeggen op het musical concert van Isabella waar hij ook aanwezig was.

  Fijn persoon is Chris en eerlijk. Dat kun je van héél weinig Utopianen zeggen.

 2. Hortence at 12:17

  Ik zag Chris vandaag op de mark.Hij met zijn vader bloemen aan het verkopen.Hij kreeg ook vele handdrukken.Er wordt ook tegen hem gezegd .Dat jullie daar er ondankbaar zijn .Hij heeft zo hart daar gewerkt. Ik vind dat Wilco net zo hart heeft gewerkt en nog doet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *