heeft Chris Utopia verlaten?

heeft Chris Utopia verlaten?

Na een rustige dag lijkt er toch van alles gebeurd te zijn. Dit keer met Chris, wat er precies is voorgevallen is ons onduidelijk.Blijkbaar heeft Chris nog even gewacht op zijn was totdat deze klaar was en vervolgens over het hek naar buiten gegaan. Daarachter is hij mogelijk nog tegengehouden maar als Chris iets echt wil gaat hij er blijkbaar ook voor. En die vermoedens worden dan ook steeds meer bevestigd. Tineke, Gaby en Bjorn hadden het erover bij het schommelbankje. Moet je dan niet eerst je 24 uur aanvragen? vraagt Gaby zich af, ik denk het niet aldus Tineke. Nicole verwacht ook niet dat hij terug komt. En Gaby had het echt niet verwacht, ik wist dat hij weg zou gaan maar hoe zit dat als hij weg is. Komt er nu meteen een nieuwe? Nee aldus Nicole dat kan soms wel een maand duren. Ook LauraB laat weten dat de spullen van Chris weg zijn. Uiteraard houden we alle ontwikkelingen in de gaten. Het LIJKT erop dat de nuchtere tuinman het terrein verlaten heeft. Wellicht komt Chris nog terug om dat te vertellen of zullen we hem nooit meer zien?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 64    Gemiddelde: 3.4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 16 reacties op dit artikel
 1. joyce madarie zweers at 22:54

  als hij eg weg is of gaat , hoop ik dat hij nu gaat , niet omdat ik hem weg wil hebben , maar het feit dat hij er mischien uit gestemt kan worden , maar als hij nu gaat , gaan de gewone stemmingen toch gewoon door , hoop ik op wilco of colinda als nog weg gaan .

  • joyce madarie zweers at 22:57

   heb chris toch zijn wraak , vooral als collie eruit zou gaan . hij mocht der toch al niet . hoop dat die koekwousen eruit gaan .

 2. Yvon at 16:14

  Wil,dat is een goed idee,die dames hebben anders toch niets te doen.
  Helmie,wat is dat een rare opmerking van jou,waarom zou Nicole niet in het leger hebben gezeten!!!
  Wat doet zij nu weer verkeert,je mag als je in het leger bent gewoon je ontslag nemen hoor!!

 3. Ton at 16:12

  Groot gelijk heeft hij,ik zou ook niet bij zo,’n stelletje nietsnutten blijven.volgende week zijn de tuinen geheel overwoekerd door onkruid, want de rest wat daar zit kan nog geen schoffel vasthouden .

 4. Helmie at 15:55

  Is hier een filmpje van?? Als dit echt zo is.. Dan mag van mij nu heel Utopia in de fik vliegen!!! Stelletje zwakbegaafde aldaar… Oprotten met die lui en zeker die Nicole.. Die zou in het leger hebben gezeten?? Wat is de reden dan dat ze niet meer in het leger zit?????????

  • Sylvia at 17:46

   Ja, ze heeft idd in het leger gezeten!!! Kijk maar op haar FB profiel, met legerkleding aan. B ij het leger is het zo dat je telkens contracten hebt voor zoveel jaar. Als je dan iets anders wilt, wat ik me heel goed kan voorstellen als je in Afghanistan hebt gezeten, ga je gewoon weg als je tijd erop zit. Niets bijzonders. Eenmaal in het leger betekend niet dat je daar je hele leven moet blijven zitten!! Ik snap heel je redenering niet. ennuh je doet net zo negatief als de inwoners van daar, dus de beste stuurlui staan aan wal hè??

 5. Sonja Hiemstra at 15:51

  Nou, dat is eeuwig jammer, als Chris echt weg is gegaan ! De tuin is een geweldig project en gaat nu vast overwoekeren, er is vast niemand, die zich erom gaat bekommeren. Ook de luie damesgarde is vast niet te porren voor tuinwerk.

 6. Toet at 15:45

  3 april. Als het waar is groot gelijk het is daar niet leuk meer.Ophouden met Utopia.Of totaal andere mensen er in .Deze hebben ze uit de goot gehaald.

  • Mjo at 16:28

   Dat het niet meer leuk is, ben ik met je eens. De laatste tijd vind ik Utopia ook om te kijken niet leuk meer. Steeds ruzie, afgunst=niemand gunt elkaar nog iets.

   Maar als het waar is dat Chris vertrokken is zonder iemand iets te zeggen, vind ik dat niet correct. Er zijn regels, 24 uur aanvragen en dan je vertrek aankondigen. Maar daar houdt blijkbaar Chris zich niet aan. Maar dat is ook weer typisch Chris.

   • Francien at 16:52

    Is hij daar dan ook correct behandeld hij word net als Tinneke gepest en niet geaccepteerd Chris groot gelijk wou ook niet meer tussen dat gajes zitten Had de regie maar eerder moeten ingrijpen die maken er een zooitje van BAH

    • Mjo at 07:54

     Dat Chris niet altijd even correct is behandeld mag dan wel zo zijn, maar ook zijn gedrag was niet altijd even optimaal. Ondanks dat hij een harde werker is. Maar ook Chris dient zich aan de regels houden.

     Maar wat ik al in mijn eerdere reactie zei, de onderlinge verstandhoudingen laten de laatste tijd zeer te wensen over. Haat en nijd, elkaar het licht niet in de ogen gunnen, spelen de boventoon. Het zou mij niet verbazen als er meerderen gaan vertrekken uit ongenoegen.

 7. Wil at 15:43

  Volgens mij komt chris echt niet terug, hem kenende houd niemand hem tegen, er is vast een druppel geweest dat hij dit heeft besloten. Chris je hebt mooi werk verricht,,jammer dat het nu heel snel een zooitje word in jou tuin, want niemand zal er wat in doen,,,ik zou zeggen zet gaby naomi tineke en de 2 lauras er op, doen ze nog wat.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *