Utopia nieuwtjes 4 april

Utopia nieuwtjes 4 april

Het laatste Utopia nieuws van 4 april vindt je hier terug. Alle kleine gebeurtenissen op een rijtje zodat je niets hoeft te missen van wat er zich in Utopia afspeelt.

  • Mark bouwt weer druk aan Le Luifel 2.0 en was er vanmorgen alweer vroeg uit. Er moet ook nog van alles gebeuren, zo is hij momenteel met de muren bezig.
  • Ook praten Joey en Mark wat later even bij over Larissa de escort. Wat vond Mark nou van haar? Ze was niet knap of zo begint Mark, maar wel super sletterig. Opwindend. Ik zag iedereen al de hele tijd kijken naar me, ik voelde iets. Ik had alleen niets door. Het was gewoon raar dat ze de hele tijd bij mij was. Maar stel, stel dat er geen camera’s waren. Dan had ik haar gewoon kunnen palen? Joey bevestigt de vermoedens van Mark. Maar Joey heeft Mark constant in de gaten gehouden. Hij had het niet zover laten komen. Je verdiende gewoon een avondje wat aandacht.
  • Bezoek in Utopia, er komen 4 mensen lunchen. Echter was er maar op 2 gerekend. Tineke en Colinda flansen snel wat in elkaar.
  • Joey is bezig op de scrapyard, hij maakt van oude materialen nieuwe producten. Momenteel is hij bezig met het maken van een bakfiets.
  • LauraB en Bjorn richten de loods weer in, na de karaoke avond van  gisteren is alles weer opgeruimd.

We voorzien dit bericht regelmatig van updates, kom je later even terug? Niets meer missen? Volg ons dan op Facebook en Twitter.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 14    Gemiddelde: 4.1/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *