Ivan wil een centraal zonder geldzaken

Ivan wil een centraal zonder geldzaken

Ook Ivan is het opgevallen dat veel bewoners irritaties en spanningen hebben. Niemand spreekt zijn gevoelens uit met de angst dat een reactie van een andere bewoner nog heftiger kan zijn. Daarom heeft hij een idee, een speciaal centraal. Wat hij bespreekt met LauraB, misschien moeten we een keer niet naar oplossingen zoeken, maar alleen ventileren. Iedereen zegt gewoon zijn dingetje en daar blijft het bij. LauraB heeft hier zo haar twijfels over, ik zal er eens even over nadenken, ik denk niet dat het slim is. Toch blijft Ivan volhouden, het is toch gewoon lekker als iedereen weet hoe een ander over hem of haar denkt, dan kan je vanaf dat punt werken naar een betere samenwerking. Maar snapt ook wel dat mensen een weerwoord hebben. In plaats van een keer alleen luisteren naar een ander. Wordt dus nog vervolgd? Vinden jullie dit speciale centraal een goed idee?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 22    Gemiddelde: 3.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 10 reacties op dit artikel
 1. bart g at 15:51

  Het maakt niet uit wat ze doen het is 1 groot toneelstuk.
  Ze krijgen alles opgedragen via de regie.
  Of denken jullie dat dit allemaal echt Is wat er gbeurd.!!!.
  Ze krijgen volgens mij geld voor elke keer dat ze een opdracht uitvoeren.
  Vinden jullie het niet vreemd dat zij zo maar weg kunnen blijven van hun baan..
  En hoe zit het met de huur van het huis waar zij wonden ?????
  Dus er moet verdiend worden om dat te betalen ..

  • anneke g at 16:40

   Zodra ze weer in de buiten wereld zijn zullen ze toch weer werk moeten zoeken, kijk maar naar Billy en Ruud.
   En anders gaan ze een uitkering aan vragen

   • Sylia at 18:04

    Als je vrijwillig je baan hebt opgezegd krijg je geen uitkering. Dus heel dapper geweest allemaal dat ze hun baan hebbe opgezegd. Ze zijn er vast allemaal heel optimistisch ingegaan, een groot avontuur tegemoet. Zo denken nog steeds de meesten die erin gaan. Alleen de werkelijkheid valt erg tegen.

  • Sylvia at 18:02

   Hun vaste lasten worden door talpa doorbetaald zolang zij er zitten. De meesten hebben hun baan opgezegd, dus veel risico gelopen. Dat is op zich wel dapper in deze tijd van werkeloosheid.

 2. Marja at 14:22

  Degene met de grootste bek, zoal Laura, Ivan en Nicole komen dan aan het woord. De anderen worden overschreeuwd of lopen kwaad weg. Dat gaat het niet worden denk ik.

  • anneke g at 16:37

   Dan moet iedereen zijn spreekbeurt krijgen niemand uit gezonderd en de persoon de kans geven zonder in de reden te vallen

 3. betweter at 13:22

  Dit zou een ideale situatie zijn,maar aangezien ieder met zijn eigen Utopia bezig is en weinig groepsgevoel hebben,kan dit wel ee s uitlopen in een gigantische beschuldiging over en weer.Denk persoonlijk dat dit alleen maar kan werken o.l.v.een buitenstaander,die neutraal id en gewend met probleemgroepen te werken.

  • anneke at 13:36

   Misschien is dat wel eens goed en moet iedereen eens de waarheid weten over mensen die echt niets doen.
   Maar er zijn geen goede beelden wat echt iemand doet zoals Naomi en het vriendinetje van Ivan zag haar van de week op de bank zitten en wat te vertellen met haar grote ogen ,je zal er bang van worden, maar die doet ook niet veel, zeg maar niemand doet meer wat

 4. anneke at 13:18

  Dat zal wel eens goed zijn om eens wat van elkaar te zeggen in plaats van op een bankje te gaan zitten.
  Dit geld zowel voor de Laura’s als voor de andere die gebruik maken van hey bankje
  Dat kan voor sommige heel belangrijk zijn weet iedereen hoe er over de persoon gedacht worden en wie er harder tegen aan moet,met werken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *