LauraB is er klaar mee

LauraB is er klaar mee

LauraB en Laura zitten in de slaapkamer te praten. Het lijkt niet helemaal goed te gaan met LauraB, ze voelt zichzelf een beetje down.

Vanmorgen schreeuwde er weer volop bewoners, er zijn hier mensen die niet willen zijn aldus LauraB. Ik slaap niet goed ben vroeg wakker en valt pas heel laat in slaap. Laura snapt het iedereen heeft wel zo’n momentje. Maar zou ik je een beetje bij bruinen? Je ziet nogal bleek. LauraB kijkt verbaasd in de spiegel en antwoordt dat dat inderdaad klopt. Ik ben ook  gewoon erg moe te, ik heb ook nergens zin in. Ik pak dadelijk een colaatje voor ons en gaan we dadelijk op de schommelstoel zitten. Ik wil ook gewoon lekker alleen kunnen zijn met jou en Joey. Af en toe ben ik het een beetje zat allemaal, dat geklaag. Je hebt zo’n mooi groen briefje naast je bed met mooie doelen erop probeert Laura haar op te beuren. Laura lacht, ja daar zet ik dan een nieuw doel op: slapen. Daarna besluiten de dames maar naar buiten te gaan. Even alle frustraties eruit te gooien en een momentje voor zichzelf te pakken.

 

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 13    Gemiddelde: 3.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. Wil at 16:17

    Normaal zou je moe worden van roddelen en bemoeien met anderen, L kennelijk niet, misschien helpt het dat ze echt wat gaat doen, waar je moe van word,

  2. Marja at 12:46

    Als laurab eens wat zou gaan doen zou ze eens echt moe zijn en misschien beter slapen. Als ze er zo klaar mee is, ga dan lekker naar huis.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *