De eerste zoen van Johan en Beau is een feit!

De eerste zoen van Johan en Beau is een feit!

Beau en Johan zijn de laatste tijd niet meer van elkaar af te slaan. Als ze bij elkaar in de buurt zitten, slaan ze direct hun armen om elkaar heen en knuffelen ze heel onopvallend maar soms ook opvallend. Beau heeft vandaag B&B gasten in haar huisje dus is ze op zoek naar een andere slaapplek. Chipp ziet hier een duidelijke kans voor Johan. Hij spreekt hem aan en vertelt zijn plan. Ik heb rozen die je aan Beau kan geven begint hij. En legt uit dat hij hiermee naar Beau moet gaan om haar uit te nodigen voor een nachtje in zijn boot. Chipp werkt het plan uit en komt aan met een bosje rozen en een kaart waar Johan zelf iets op kan schrijven voor Beau. Terwijl Johan dit ziet bedenkt hij zich. Ik moet dit niet doen man, ze heeft er al zoveel gezeur over vanaf thuis vertelt hij tegen zijn mede bewonee. Toch komt Beau erachter dat Johan en Chipp dit plannetje aan het smeden waren, ze reageert heel verrast en blij.

Nadat Beau het verhaal rondom de rozen te horen heeft gekregen, weet ze zichzelf niet echt een houding te geven. En besluit om langs Johan te gaan om verhaal te halen over het idee met de rozen. Ze loopt de trap op van de boot en ze roept of ze binnen mag komen. Al snel komt het gesprek op de rozen, voor Beau was dit een totaal onverwachtse move. Ik weet niet van wie het kwam, maar ik vond het echt super lief vertelt ze glunderend. Johan legt uit dat hij niets wilde forceren aangezien hij het gevoel heeft dat de familie van Beau er een beetje moeite mee heeft als zij zo close zijn. Met een glimlach op haar gezicht ploft ze naast Johan neer in zijn bed. De twee knuffelen en proberen samen een kort dutje te doen. Beau en Johan kunnen de slaap niet vatten en beginnen al snel aan elkaar te friemelen. Wat ben je heet fluistert Johan in haar oor. Beau giechelt en de twee beginnen te stoeien en raken verstrengeld in elkaar. Dan volgt wat er al tijden aan zit te komen, de eerste zoen! Hoe zal dit verder aflopen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 41    Gemiddelde: 3.4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *