Billy vraagt Mehmet wie hij naar huis zou sturen

Billy vraagt Mehmet wie hij naar huis zou sturen

Billy, Madilia en Mehmet praten afgelopen avond op de vide over de toekomst van Utopia. Billy zet een zware stem op. Mehmet, je hebt vierentwintig uur de tijd om twee mensen naar huis te sturen. Mehmet lacht en Billy vraagt wat hij zou doen. Daar heeft Mehmet niet meteen antwoord op. Billy vraagt of Mehmet haar naar huis zou sturen. Ben je niet goed wijs of zo schudt Mehmet zijn hoofd. Madilia wordt ongeduldig en vraagt welke twee mensen hij naar huis zou sturen. Linda antwoordt Mehmet. Wow, dat zou hardcore zijn als je dat doet reageert Billy met bewondering in haar stem. Ze gaat heel hard janken denkt Madilia. Daarna vertelt Mehmet dat hij Beau dan naar huis zou sturen. Twee van die mensen van wie je denkt, die overleven het wel. Maar dan toch doen, gewoon voor de fun voegt hij er met een lach aan toe. Ik zou het ook wel leuk vinden zegt Madilia waarna ze alle drie hard in lachen uitbarsten. Daarna vraagt Billy serieus aan Madilia of ze ermee zit dat Linda voor Ivan heeft gekozen. Madilia ontkent dit en zegt dat iedereen nu kan zien wat vriendschap voor Linda betekent. “Nu is haar ware aard naar bovengekomen besluit ze het gesprek.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 13    Gemiddelde: 3.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. joke gotte at 11:23

    Mehmet die heeft wel anders gepraat toen was het Billy die hij naar huis wou sturen de meeste zijn echt niet eerlijk op een paar na. En nou in eens Linda en Beau .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *