Chipp en Madilia graven het kistje op en komen tot een ontdekking

Chipp en Madilia graven het kistje op en komen tot een ontdekking

Al de hele dag probeert Madilia van iedere bewoner informatie te ontfutselen over het kistje maar is nog niets wijzer geworden. Daarom besluiten Madilia en Chipp, als het donker is, het kistje te gaan opgraven. Ze zijn benieuwd of er stemmen ontbreken of dat er juist stemmen zijn toegevoegd. Ligt het hier? fluistert Chipp als de twee gewapend met schep op de akker lopen. Madilia knikt en Chipp begint te graven, na een paar minuten heeft Madilia het kistje al in haar handen. Zenuwachtig maakt ze het kistje open. Er zit helemaal geen slot op roept Chipp verbaasd. Ook Madilia dacht dat er een slot op zat en reageert verbaasd. Buiten adem tellen Chipp en Madilia de briefjes die in het kistje zitten. Dat zijn er vijftien, dus er is helemaal niks uit merkt Madilia op. En vraagt zich af wat Mehmet dan gezien heeft en waar hij zo geheimzinnig over doet. Hé, ik snap er niets van spreekt Chipp uit. Ook Madilia snapt niet wat er nou is gebeurd. Nou ben ik er nog steeds niet uit wat er met het kistje is gaat Madilia verder. Het tweetal begraaft het kistje weer en speculeren onderwijl wat er gebeurd kan zijn maar vinden geen geschikte theorie.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *