Madilia doet bij Romy verslag over het opgegraven kistje

Madilia doet bij Romy verslag over het opgegraven kistje

Madilia heeft met Chipp het kistje opgegraven maar heeft nog geen duidelijkheid gekregen over wat er met het kistje gebeurd kan zijn. Als het moment daar is wenkt Madilia Romy om haar in geuren en kleuren te vertellen wat zij net heeft gedaan. Eenmaal op de vide aangekomen vraagt Romy nieuwsgierig of ze iets te weten zijn gekomen en of er briefjes uit het kistje zijn verdwenen. Madilia laat weten dat er nog vijftien briefjes inzitten. Heb je niks opengemaakt vraagt Romy. Weer schudt Madilia haar hoofd. Zweer je dat? vraagt Romy. Dit keer knikt Madilia en maakt ze een zweer gebaar met haar hand. Wow, het is zo spannend wat jullie hebben gedaan gaat Romy enthousiast verder. Ja echt wel lacht Madilia terwijl de twee elkaar een high five geven. En speculeren verder wie op wie gestemd heeft en zijn erg benieuwd of een aantal mensen goed hebben gestemd. Madilia is nogal verbolgen over het feit dat een groot aantal bewoners op zichzelf gestemd heeft. Uiteindelijk denkt iedereen hier alleen maar aan zichzelf laat Madilia teleurgesteld aan het einde van het gesprek weten.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 2.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *