Beau, Madilia en Linda zijn aan de cake-off wedstrijd begonnen

Beau, Madilia en Linda zijn aan de cake-off wedstrijd begonnen

Een paar dagen geleden heeft Baldr een The Cake-Off bedacht. Baldr gaat namelijk opnieuw trouwen en is op zoek naar iemand die zijn bruidstaart maakt. Hij heeft Beau, Madilia en Linda als kandidaten aangewezen en zij hebben de kans met beide handen aangegrepen. Gisteren hebben zij al veel voor kunnen bereiden en vandaag is het zaak dat de taart wordt afgemaakt. Baldr roept iedereen bijeen en vertelt dat de dames nu een uur de tijd hebben om te taart af te maken. Wij gaan strijden voor de mooiste trouwtaart én lekkerste trouwtaart zegt Linda opgewonden. Dan geef ik nu het startsein voor The Cake-Off schreeuwt Baldr daarna enthousiast. Madilia en Linda rennen gillend naar de keuken. The game is on roept Linda. De twee duwen elkaar weg om als eerste het keukengerei te pakken wat ze nodig hebben. Beau doet later pas mee, zij hoeft alleen nog maar haar taart te versieren. De strijd is in volle gang, wie zal er winnen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 3.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *