Johan biedt zijn hulp aan zodat Beau de cake-off mogelijk gaat winnen

Johan biedt zijn hulp aan zodat Beau de cake-off mogelijk gaat winnen

In de keuken zijn Linda en Madilia druk bezig zijn met het uitrollen van fondant en het mengen van de vulling. Over en weer worden wat sneren uitgedeeld door de dames. Is dat maar één laag, Madilia zegt Linda afkeurend. Meer heb ik niet nodig, ik houd mij aan mijn recept sneert Madilia terug. Beau heeft op haar beurt haar taart al lang af en is op zoek naar een manier waarop ze haar taart kan presenteren. Ze komt er niet helemaal uit en loopt wat rond op het Utopia terrein op zoek naar geschikte materialen. Kan ik deze broodplank niet gebruiken vraagt ze aan Johan bij het schuurtje. Johan vindt dit geen goed idee. Dat is toch helemaal niet mooi joh. Als jij nou lief bent dan maak ik een etagère voor jou voegt hij eraan toe. Beau vindt dit een erg lief gebaar en is erg blij met de hulp van Johan. Maar eigenlijk mag je niet geholpen worden hé? vervolgd Johan met een knipoog. Beau geeft aan dat dit alleen met het bakken was. Helpen met de presentatie is een ander ding benadrukt ze met een grijns. Zal de hulp van Johan Beau helpen winnen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 2.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *