Linda mag de taart voor Baldr zijn trouwdag maken

Linda mag de taart voor Baldr zijn trouwdag maken

Beau, Madilia en Linda hebben alles gegeven tijdens de cake-off wedstrijd om een mooie en lekkere bruidstaart voor Baldr te maken. Baldr gaat binnenkort opnieuw trouwen en hij heeft gevraagd aan zijn vrouwelijke mede bewoners om een proeftaart te maken. De uiteindelijke winnares mag de echte bruidstaart maken. Nadat dat gebeurd is het echt tijd om de taarten te proeven, ze worden door de makers in stukjes gesneden en iedereen krijgt van Baldr een formulier om te score bij te houden. Er worden punten gegeven voor de presentatie en smaak. Zo de eerste die is lekker, die is van Madilia zegt Baldr goedkeurend. Ja lekker luchtig voegt eraan toe. Er wordt lekker verder gegeten en complimenten uitgedeeld. De bewoners zijn allemaal erg te spreken over de kwaliteit van alle taarten maar er kan er maar een de winnaar zijn. Daarom worden nu de punten opgeschreven en kan Baldr de punten tellen. De stemmen zijn geteld, op de derde plek is geëindigd Beau. Op de tweede plek Madilia en de nummer een is Linda roept Baldr door de loods. Linda schreeuwt het uit en is erg blij dat ze de taart voor Baldr zijn trouwdag mag maken.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 3.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *