Ivan spreekt de groep aan omdat het niet goed gaat met de merchandise

Ivan spreekt de groep aan omdat het niet goed gaat met de merchandise

Na de uitslag van The Cake Off wil Ivan nog iets kwijt tegenover de groep. De merchandise moet heringericht worden, het staat er allemaal zo armoedig bij maakt hij iedereen duidelijk. De groep reageert best enthousiast en ze maken met zijn allen een plan. Nadat de groep uiteindelijk duidelijkheid heeft gekregen over het plan van aanpak, gaat Ivan direct aan de slag. Samen met René bekijkt hij alle mogelijkheden in verband met het verplaatsen van de merchandise. Terwijl ze Madilia haar hoekje in de winkel aan het verplaatsen zijn komt ze direct boos aanlopen. Ik vind het echt niet leuk dat jullie zonder te overleggen mijn spullen verplaatsen zegt ze geïrriteerd. Ivan en René staan versteld van de opmerking van haar. Het is niet eens een meter verschoven zucht Ivan. Op het moment dat hij dit zegt slaat bij hem ook de knop om en hij brandt los. Ik vind het ook niet leuk dat er mensen slapen op de vide die ík gebouwd heb en zo noemt hij alles op wat hij gebouwd heeft in Utopia en wat anderen nu gebruiken. Madilia barst in tranen uit en ze loopt weg.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 2.1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
 1. Bep at 16:59

  Tja daar moet ik Ivan gelijk ik geven.
  Zelf doet madi niets .
  Een grote mond geven is ze goed in .
  Verder heeft ze op alles en iedere een oordeel .
  Maar doet zelf niets

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *