Madilia barst in tranen uit na woorden met Ivan

Madilia barst in tranen uit na woorden met Ivan

Nadat Madilia weg is gelopen van de discussie die ze met Ivan had zoekt ze direct Billy op. Heb je gehoord wat hij allemaal heeft gezegd vraagt ze aan haar. Billy antwoordt heel enthousiast en ze wil er van alles over weten. Ook Demi en Fay voelen dat er een spanning in de loods hangt en ze zoeken Madilia op. Zo weet iedereen binnen enkele minuten wat er allemaal wel niet aan de hand is. Ivan doet het rustiger aan, hij vraagt Linda mee om samen een rondje om de loods te lopen en hij legt uit wat zijn beweegreden was. Ik kan er gewoon niet tegen dat er zo’n groot probleem van wordt gemaakt zucht hij. Na het lopen van een aantal rondjes zijn ze beiden weer rustig geworden en ze spreken elkaar weer in de loods.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 13    Gemiddelde: 4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *