Linda is erg geïrriteerd door haar mede bewoners

Linda is erg geïrriteerd door haar mede bewoners

Nadat de loods op zijn kop is gezet door de ruzie tussen Madilia en Ivan is Linda erg geïrriteerd. Ze staat boos af te wassen en Johan vraagt wat er is. Dat krijg je hé, als mensen iets ten koste van zichzelf voor het groter geheel iets in moeten leveren vertelt Linda boos. Ach ja is het enige wat Johan uit weet te brengen. Weet je gaat Linda verder, voor het gros van de groep ben ik toch altijd degene die het met hem eens is. Nou dat zegt meer over hen dan over mee voegt ze eraan toe. Ze vindt het juist een goed plan van Ivan om meer ruimte in de bouwen voor merchandise. Op die manier heeft de hele groep er profijt van als er iets gekocht wordt. Ze raast maar door tegen Johan over iedereen in Utopia alleen maar aan zichzelf denkt. Johan hoort het aan en geeft haar af en toe een knikje.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 3.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *