Linda is van mening dat Ivan zijn plannen opdringt aan de rest van de groep

Linda is van mening dat Ivan zijn plannen opdringt aan de rest van de groep

Linda vindt het goed dat Ivan voor het grotere goed de merchandise uit wil breiden. Echter dat Ivan hiervoor de muur van de B&B eruit heeft gesloopt kan ze minder waarderen. Ben ik iets aan het opdringen vraagt Ivan wanneer hij samen met Linda in de keuken staat. Linda snapt dat Ivan het geregeld wil hebben maar vindt wel dat hij de bewoners had moeten vertellen op welke manier hij de merchandise uit zou breiden. Ivan is zich van geen schuldbewust en zegt dat iedereen het goed vond dat de merchandise uitgebreid werd. Ivan heeft een hele andere kijk op wat het betekent als iemand wat aan het opdringen is. Het is niet zo dat ik niks overlegd heb van tevoren benadrukt hij. Ik vind dat wanneer jij zegt dan mensen nu direct een keuze moeten maken, dat je het wel aan het opdringen bent antwoordt Linda. En is verder van mening dat er op dit moment een probleem is gecreëerd van iets waar geen probleem over was. Naar haar mening was er voorheen genoeg ruimte voor de merchandise. Ivan vindt dat Linda erg negatief is over het geheel. Dat mag reageert Linda. Ik denk alleen dat er ook andere opties waren dan de B&B weg doen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 3.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *