Senna kan niet wachten om de muur te slopen

Senna kan niet wachten om de muur te slopen

Ivan heeft zojuist een gesprek gehad met Linda waarbij zij het niet met elkaar eens konden worden. Linda vindt dat Ivan de bewoners tijd moet gunnen om na te denken over het afbreken van de muur van de B&B. Ivan wil echter liever gister dan vandaag dat alles geregeld is. Linda is van mening dat Ivan zijn plannen opdringt aan de rest van de groep. Terwijl Ivan samen met Senna in de B&B staat legt hij hem uit dat ze niet nu de muur kunnen slopen. Onder andere omdat er gasten zijn in de loods. Terwijl hij Senna aanraadt om niet nu meteen de muur af te breken zegt hij hem ook dat hij het geweldig zou vinden als Senna een moker pakt en de muur gewoon inslaat. Maar niet nu benadrukt Ivan. Even wachten op de gasten voegt hij eraan toe. Op de een of andere manier geeft dit Senna reden genoeg om vooralsnog de moker te pakken en uit te halen naar de muur. SENNA! Je brengt ons in de problemen vervolgd Ivan. Op dat moment neemt Senna de moker mee en loopt hij naar Linda. Zou het niet lachen zijn als ik nu gewoon met één beuk die muur er uit ram? vraagt hij. Ik zou het niet slim vinden antwoordt Linda. De woorden van Linda doen Senna duidelijk niet veel. Terwijl Senna zich wederom naar de B&B begeeft zoekt hij bij andere bewoners naar bevestiging om de muur af te breken. Senna kan duidelijk niet wachten om de muur te slopen, maar hoe lang ze Senna nog tegen kunnen houden?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 1.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *