Romy vindt het k*t dat de muur van de B&B gesloopt wordt

Romy vindt het k*t dat de muur van de B&B gesloopt wordt

Hoewel er al een paar uur discussie is over de muur van de B&B die er wel of niet uit gesloopt moet worden is Senna alvast bezig met de muur ram klaar maken. Terwijl hij voorzichtig de schroeven uit de muur boort komt Romy langs lopen. Ik weet niet of ik dit wil zegt ze tegen Senna terwijl hij rustig door werkt. Ik vind het eigenlijk super k*t gaat ze verder. Op dat moment komt Beau naast Romy staan. Samen kijken ze naar de muur. Hoeveel plek heb je nodig voor merchandise? vraagt Beau aan Senna. Terwijl Beau nog een keer goed kijkt naar de muur geeft Romy nogmaals aan dat ze niet veel voelt voor het slopen van de muur. Op dat moment geeft Beau een keiharde trap tegen de muur. Nog een keer roept ze vrolijk. Op dat moment lijkt Romy te zijn vergeten dat ze nog geen 10 seconden geleden had gezegd dat ze de muur niet wilde slopen. Samen geven Beau en Romy een beslissende trap tegen de muur waarna de plaat kapot valt. Dat had ik willen doen zegt Senna beteuterd.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 4.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *