Madilia en Chipp gaan het kistje opnieuw onderzoeken

Madilia en Chipp gaan het kistje opnieuw onderzoeken

Chipp en Madilia zitten afgelopen avond samen op de vide te speculeren over het inmiddels befaamde kistje. Madilia is al een tijdje op onderzoek uit om erachter te komen waar de geruchten over gaan. Chipp vertelt Madilia dat hij langzamerhand gek aan het woorden is. Een van de bezoekers van vanmiddag heeft stiekem iets vertelt tegen Madilia over dat ze heel dichtbij was maar nog net iets harder moet zoeken. We hebben alles gecheckt reageert Chipp daarop. Behalve de briefjes gaat hij verder. Madilia twijfelt of het wel eerlijk is om te kijken naar wat de bewoners op de briefjes geschreven hebben. Samen speculeren ze nog een tijdje verder over wat er mogelijk gebeurd is met het kistje. Ik ben aan het doordraaien gaat Madilia verder. Ik ben instaat hem vanavond weer op te graven. Maar dan voel ik me net een rat voegt  ze eraan toe. Ik wil best een rast zijn hoor antwoordt Chipp. De twee besluiten vanavond het kistje wederom op te graven en dan de briefjes te checken.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 3.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *