Het gaat weer slecht tussen Madilia en Linda, zit hun vriendschap er nu echt op?

Het gaat weer slecht tussen Madilia en Linda, zit hun vriendschap er nu echt op?

Het is veel bewoners niet ontgaan dat Linda niet helemaal haar dag had. Romy loopt afgelopen avond naar haar toe en vraagt hoe het met haar gaat. Linda geeft aan dat ze er vandaag situaties hebben gespeeld die invloed hebben gehad op haar dag. Hierbij doelt ze op de discussie die ze had met Madilia maar ook de discussie die ze had met Ivan. Romy heeft het idee dat de discussies tussen Linda en Madilia alles heel moeilijk maakt voor beiden. Als het ongemakkelijk wordt, is het dan nog leuk om samen te koken? vraagt Romy aan Linda. Linda reageert dat ze geen idee had dat het ongemakkelijk was tussen de twee. Het is duidelijk dat Linda zo min mogelijk kwijt wil over de aanvaring tussen Madilia en zij zelf.

Na het korte gesprek met Linda loopt Romy naar de vide waar Madilia met Mehmet een gesprek heeft over Linda. Madilia wil weten wat Romy zojuist besproken heeft met Linda. Romy laat weten dat het niet iets is waar Madilia veel aan heeft. Madilia denkt op haar beurt dat het onder andere ging om het feit dat ze niet meer met haar wil koken. En geeft aan dat ze best met haar had willen koken maar dat Linda zonder iets te zeggen al begonnen was met koken. Dan heb ik er geen zin meer in vervolgd ze licht geïrriteerd. Het ziet ernaar uit dat de twee wederom een tijdje niet met elkaar zullen praten. Is dit het definitieve einde van de vriendschap tussen Linda en Madilia?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *