Ook vandaag hangt er een gespannen sfeer tussen Madilia en Linda

Ook vandaag hangt er een gespannen sfeer tussen Madilia en Linda

Er is gisteren veel te doen geweest rondom het uitbreiden van de merchandise. Ivan kwam met het idee, waarna er al snel plannen waren om de muur van de B&B af te breken. Ondanks dat niet iedereen het hiermee eens was, gebeurde dit toch. Senna, Beau en Romy hielpen hier aan mee. Ivan en Madilia belandden in een discussie waarna dit ook weer zorgde voor een discussie tussen Ivan en Linda en Linda en Madilia. De twee praten sindsdien niet meer met elkaar.

Op deze nieuwe dag denkt Beau na over een nieuwe plek voor de B&B. Als ze in de kleedruimte staat fantaseert ze met Romy over hoe ze de ruimte in kunnen delen. Ook op andere plekken in de loods wordt er nagepraat over de gebeurtenissen van gisteren. Johan die nog geen weet heeft van de ruzie tussen de twee, maakt in Linda haar bijzijn een grapje over Madilia. Linda wil hier niks van weten en loopt al gauw weg waarna Romy aan Johan uitlegt dat het niet zo goed tussen Linda en Madilia gaat. Er hangt een gespannen sfeer en er moet duidelijk nog het een en ander uitgepraat worden. Zal dit vandaag gebeuren?

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *