Ivan adviseert Romy om de samenleving groep aan te spreken

Ivan adviseert Romy om de samenleving groep aan te spreken

Voordat de bv-vergadering begint, praten Ivan en Romy met elkaar. De twee leiders van de groepen bespreken de punten die ze tijdens de vergaderingen van vandaag aan willen kaarten. Ivan adviseert Romy aan om tijdens de samenleving vergadering te beginnen over een grote schoonmaak in de loods. Hij kijkt hoofdschuddend rond en vindt dat er te veel rommel ligt. Daarom adviseert hij Romy om tegen de groep te zeggen dat iedereen ’s avonds zijn eigen troep moet opruimen. Romy knikt instemmend maar legt uit dat zij al van plan was om vanmiddag de loods op te ruimen. Wat er straks allemaal besproken wordt in de samenleving en bv vergadering lees je zo terug in nieuwe nieuwsberichten op deze site.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 2.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *