Romy praat Johan bij over het gedoe wat weer ontstaan is tussen Madilia en Linda

Romy praat Johan bij over het gedoe wat weer ontstaan is tussen Madilia en Linda

De ruzie tussen Madilia en Linda is niet onopgemerkt gebleven. Vandaag praten Romy en Johan erover. Romy laat aan Johan weten dat de twee niet meer met elkaar praten en niet meer met elkaar willen koken. Het is gewoon in één keer niet meer leuk benadrukt ze. Johan hoort zijn mede bewoner aan en vraagt verbaasd sinds wanneer dit aan de hand is, hij heeft duidelijk niets ervan meegekregen. Romy laat weten dat het al een paar dagen niet lekker loopt tussen de twee. Johan lacht dat hij zo vaak in Utopia even niet met iemand door één deur kan en dit kan Romy alleen maar lachend beamen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 3.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *