De bv vergadering van 22 januari

De bv vergadering van 22 januari

De bv tak is weer bij elkaar gekomen voor een vergadering. In dit bericht lees je de belangrijkste besproken punten van 22 januari terug.

Beau opent de vergadering en komt als eerst terug op de vergadering van vrijdag. Ivan vertelt dat er nog geen nieuws is over de kalender die hij wil gaan maken en Billy vertelt het een en ander over de marktinvesteringen. Een belangrijk punt dat ze benoemt is dat de drieling geen investering vanuit de bv wil. Zij hebben zelf spullen ingekocht legt ze uit. Het volgende vergaderpunt is de merchandise. Hier is gisteren veel om te doen geweest maar nu blijft het angstvallig stil. Ivan neemt dan maar het woord en hij vertelt wat er qua indeling gaat gebeuren. Zo zal de merchandise worden uitgebreid op de plek van de oude B&B. Er zal in de kleedruimte een nieuwe ruimte gebouwd worden voor een B&B of een chill hoek.

Tijdens de vorige vergadering hebben de bewoners het gehad over ongelukjes. Zo heeft Beau een tijdje geleden een pakket ter waarde van 1000 euro op de post gedaan. Dit pakket is zoekgeraakt en Beau zou deze 1000 euro zelf moeten betalen. Na overleg heeft de bv besloten dat het om een ongeluk ging en Beau hoeft dan ook maar de helft te betalen. De andere helft wordt door de bv betaald. Nu heeft ook Senna een aantal dagen geleden een ongelukje gehad. Hij heeft een paar emmers frituurvet laten vallen. Dan moet Senna ook maar de helft betalen laat Johan weten. Maar hier zijn de meningen over verdeeld. Linda legt uit dat er bij Beau goed naar de kwestie is gekeken en er met meerdere factoren rekening is gehouden. Johan vindt dit niet helemaal eerlijk en vindt dat bij Senna dezelfde regel gehanteerd moet worden. Anders is het met twee maten meten benadrukt Johan. Uiteindelijk besluiten de bewoners dat Senna niet hoeft te betalen. In de toekomst zal er per situatie gekeken worden hoe er gehandeld moet worden.

Enkele dagen geleden is er een discussie geweest tussen Senna en Ivan over het carnavalsfeest. Senna heeft een budget van 500 euro voor de verkleedkleding van de bewoners vrijgemaakt. Ivan vindt dit zonde van het geld, maar na een paar nachtjes slapen blijft Senna bij zijn standpunt. Ik vind nog steeds dat iedereen zijn kleding mag uitzoeken zegt hij. Ivan vult hem aan door te vertellen dat er al een aantal mensen zijn die al kleding hebben dus dat het bedrag van 500 euro niet nodig is. Om zijn punt te verduidelijken benadrukt Ivan dat de bewoners die al kleding hebben, dit hebben gekocht van hun eigen geld omdat ze vinden dat de bv dit niet hoeft te betalen. Naar aanleiding van de kledingdiscussie wil Ivan nog iets zeggen. Hij vindt het raar dat er dingen worden begroot voor een evenement, die er eigenlijk niet toe doen. Zo vindt hij niet dat er geld vrij gemaakt moet worden voor kleding of een kapper. Dat zijn volgens Ivan kosten waar de bv niet voor hoeft op te draaien. Bovendien vindt hij dat hierdoor de winst van een evenement minder wordt. Senna en Johan vertellen dat ze het niet met Ivan eens zijn. Als Ivan Senna vervolgens vraagt of hij dit buiten precies hetzelfde zou doen antwoordt Senna dat dit het geval is. Dan raad ik je aan om snel een cursus ondernemen te nemen snauwt Ivan naar Senna. Na een korte discussie spreekt de groep af dat er bezuinigd wordt waar nodig. Billy bespreekt daarna de begroting van het huwelijk van Baldr door. Zo zullen er kosten gemaakt worden voor bloemstukken, beveiliging, de trouwambtenaar en kleding. Baldr benadrukt dat de opbrengst van het huwelijk voor 100% naar de bv zal gaan. Nadat er nog een aantal kleine praktische zaken besproken worden is de vergadering ten einde en gaat iedereen aan de slag.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 3.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *